In den beginne bestond ‘deBunker Audio’ uit de verhuur van omroepinstallaties voor outdoor sportwedstrijden en Drive-in Discoshows voor bruiloften en partijen waarin we jaren veel succes hebben gehad onder de naam “Klerks Sound Service” (outdoor events) en “Disco3000” (zaal- en tent-feesten)

Later kwam daar Car-Audio bij omdat we toen hobbymatig vooral bezig waren met audio in de automotive branche. Vanuit een schuurtje werden autoradio’s, speakers en versterkers verkocht en op verzoek ingebouwd. Toen is ook de naam ‘deBunker Audio’ onstaan omdat we volgens onze omgeving de gehele dag in onze “bunker” zaten. Vanwege onze grote ervaring raakten we steeds meer gespecialiseerd in het bouwen van prijswinnende wedstrijd-installaties voor deelname aan SoundQuality (klank en weergave) en SoundPressureLevel (decibellen) waarbij vele kampioenschappen van Nationaal en Europees niveau werden behaald. Ook verscheidene opvallende demonstratie/show installaties voor enkele grote importeurs zijn door ons team bedacht én gebouwd.

Hierna zijn we zelf ook car-audio wedstrijden gaan organiseren op de grootste automotive evenementen in Nederland, België en Duitsland, waarbij onze focus lag op exposure voor car-audio met de aandacht voor marketing voor enkele specifieke car-audio merken (sponsoren) en de adviserende rol naar onze vele deelnemers en het grote publiek dat op deze wedstrijden aanwezig was en/of ons middels social media volgde. We zijn hiermee in slechts enkele jaren uitgegroeid tot het grootste wedstrijd format van Europa.

Gedurende deze periode werd onze expertise steeds vaker aangesproken voor oplossingen in de milieu en/of industriële sector om machinale geluidshinder te voorkomen en geluidsoverlast gedurende evenementen te beperken. Ook voor akoestische problemen thuis of op kantoor hebben wij oplossingen.Ondertussen kunnen we spreken over een zeer brede ervaring en de daarbij behorende kennis en kunde in de akoestische wereld.

U kan bij ons terecht voor verhuur van speakers voor tent-/zaal-feesten, of voor audio/visuele ondersteuning tijdens bedrijfspresentaties, of een leuk speaker setje om je tuin, straat of buurtfeest muzikaal te omlijsten. Daarnaast kunnen we adviseren in het tegengaan en/of oplossen van akoestische problemen en/of geluidshinder.

Vragen en/of opmerkingen? Stuur ons gerust vrijblijvend een e-mailtje, we zijn u graag van dienst.


Met vriendelijke groet, deBunker Audio.